Blogger
Facebook
Flickr
Google+
Youtube
Pinterest

 

  • prevenciós program már 4 évesen
  • egyéni szájhigiéniás program
  • rendszeres ellenőrzés
tovabbgomb
  • szájhigiéniával kapcsolatban
  • fogfehérítéssel kapcsolatban
  • implantológiával kapcsolatban
tovabbgomb

Klinikák Dent Kft.

Professzionális fogászati rendelőnk 2011-ben nyílt meg, Klinikák Dent Kft. néven. A Klinikák metrómegállótól egy utcányira található, ezáltal jól megközelíthető, illetve zárt udvarunknak köszönhetően kényelmes és biztonságos parkolást biztosítunk.

Bízza ránk mosolyát! 

Rendelőnkben várakozásmentes, nyugodt környezetben a legmodernebb eszközökkel várunk minden korosztályt, aki egészséges és büszke mosollyal szeretné környezetét elkápráztatni.

Fájdalommentes fogászat

Dr. Filadelfi Szilvia FogorvosJól felszerelt, korszerű fogorvosi rendelőnk, a magasan kvalifikált fogszakorvosok, valamint a komfortos és nyugalmat árasztó váróhelységünk, és mindenekfelett a pótolhatatlan páciens-doktor kapcsolat kombinációja eredményezi azt, hogy a kezeléstől való szokásos szorongás és negatív hozzáállás csökkenjen, illetve teljesen megszűnjön.A fogorvosi rendelőnkben található két kezelőhelységünk illetve rendkívül pontos időbeosztásunk várokozás nélküli kezelést tesz lehetővé.

 


Teljes, átfogó fogászati kezelés

Professzionális fogászati rendelőnkben mindenre kiterjedő kezelést nyújtunk: szájhigiéniás kezelés és oktatás, panoráma röntgen (helyben!), fogkő eltávolítás, professzionális fogfehérítés, parodontológia, gyermekfogászat, fogszabályzás, esztétikus tömés, gyökérkezelés, fogpótlások, lézerkezelés, implantológia, szájsebészet, fogvédők.


A legmagasabb higiéniai elvárások mellett egy helyen kapja meg a panoráma és intraorál röntgennel, és intraorál kamerával dokumentált szolgáltatást, mely eredményeként az elvégzett munkára 3-5 év garanciát adunk.

A fogfehérítés területén világelső Hollywoodi hírességeknek fehér fogakat varázsló Philips ZOOM és DayWhite - NiteWhite technológiával mindenkinek elérhető árakkal, állunk rendelkezésre.

A helyszínen kialakított praxis labor lehetővé teszi, hogy a fogtechnikai munkákat gyorsan, pontosan és komplikációktól mentesen elvégeztethessük. A legtöbb fogászati klinikának nincs módja a helyszínen a korrekciókat, beállításokat megcsinálni, mi megteremtettük a közvetlen kapcsolatot a páciens, a fogorvos és a technikus között.