Blogger
Facebook
Flickr
Google+
Youtube
Pinterest

 

  • prevenciós program már 4 évesen
  • egyéni szájhigiéniás program
  • rendszeres ellenőrzés
tovabbgomb
  • szájhigiéniával kapcsolatban
  • fogfehérítéssel kapcsolatban
  • implantológiával kapcsolatban
tovabbgomb


Hófehér fogak,

biztonságosan,

fogorvosi rendelőben
vagy otthonában
egyetlen kezeléssel!

Vakító mosoly
Az Ön fogorvosának segítségével!

A legtökéletesebb rendelői fogfehérítő rendszer, amely valóban képes akár 8 árnyalatot világosítani mindössze 1-1,5 óra alatt. Így a végeredmény B1-es, vagy annál fehérebb fogak lesznek a kezelés után. Speciális fényforrása gyors, precíz megoldást nyújt az optimális eredmény eléréséhez. Gyönyörűen csillogó, hófehér fogak már egyetlen kezeléssel!

A Philips DayWhite/NiteWhite rendszer egy gyengéd fogfehérítési eljárás, melynek folyamán a páciens, a fogorvosával való konzultációt követően, otthon alkalmazhatja, egy kényelmes, a fogívéhez illeszkedő sínben a kondicionálókkal és ízesítéssel ellátott zselét.

Otthoni kezelést követően - DayWhite, NiteWhite 8 árnyalatnyi világosodás 7-10 nap alatt otthon, kényelmesen! A DayWhite nappali, míg a NiteWhite éjszakai fogfehérítésre alkalmas. Így a páciens kényelmesen, akár alvás közben is fehérítheti fogait mindenféle kellemetlen mellékhatás nélkül. A Philips az ACP-t felhasználta a fogfehérítő termékei esetében is, így mind a NiteWhite ACP, mind a DayWhite ACP sínes otthoni fogfehérítő rendszerek tartalmaznak érzékenységet csökkentő összetevőket, mint: kálium-nitrát, fluorid és amorf kalciumfoszfát (ACP). Ezzel a három hatóanyaggal egyetlen más fehérítő sem rendelkezik.


További információkért a Philips Zoom fogfehérítéssel kapcsolatban
keresse kolégáinkat a +36-30/210-5777 telefonszámon
vagy a klinikakdent@klinikakdent.hu e-mail címen!