Blogger
Facebook
Flickr
Google+
Youtube
Pinterest

 

  • prevenciós program már 4 évesen
  • egyéni szájhigiéniás program
  • rendszeres ellenőrzés
tovabbgomb
  • szájhigiéniával kapcsolatban
  • fogfehérítéssel kapcsolatban
  • implantológiával kapcsolatban
tovabbgomb

Implantálás


Tisztaság és sokszínőség az implantációban


Az implantáció sikerességét számos tényező befolyásolhatja. Persze a legtöbb esetben az általános anamnézisben szereplő háttérbetegségek , belgyógyászati problémák jelentősen módosíthatják a gyógyulás potenciálját. Ugyanakkor a csontminőségnek, a csontkínálatnak, a rendelkezésre álló helynek is nagy szerepet kell tulajdonítani. Mindezen tényezők figyelembevételével érdemes implantátum típust, méretet és implantációs technikát választani. 
A fentebb említettek mellett van még egy szempont, mely ritkán kerül a középpontba – ez az implantátumokon található, felületi titánötvözet szennyeződések kérdése, melyek vagy a gyártási folyamat során kerülnek a felületre, vagy magában az ötvözetben találhatók meg - ezek a lehetnek fémionok vagy egyéb vegyületek. Ha szennyeződések maradnak az  implantátum  felületén a gyártási folyamat során, az arra fogékony személyben ( spec.fémallergia esetén) a csont és a lágyszövetek nem várt gyulladása léphet fel az implantációt követően. Ez akár az implantátum elvesztését is okozhatja.  A felületi tisztaság és a megfelelő implantátum illetve technika, együtt jelenti a lehető legnagyobb biztonságot a sikeres implantációt tekintve – legyen szó akár rögzített pótlást (koronát , hidat) tartó pillér implantátumokról, akár kivehető fogsor rögzítését szolgáló patentgombszerő implantátumról.


A DENTIS implantátum rendszer bármelyik implantátum fajtája megfelel a legszigorúbb felület tisztasági vizsgálatoknak, továbbá a rendszer a variabilitásával határtalan szabadságot biztosít a fogorvosnak és a páciensnek egyaránt.