Klinikák Dent Váró

Klinikák Dent

Professzionális fogászati rendelőnk 2011-ben nyílt meg, Klinikák Dent Kft. néven.

A Klinikák metrómegállótól egy utcányira a Szigony utca 41 szám alatt található, ezáltal jól megközelíthető, illetve zárt udvarunknak köszönhetően kényelmes és biztonságos parkolást biztosítunk.

Fájdalommentes fogászat

Jól felszerelt, korszerű fogorvosi rendelőnk, a magasan kvalifikált fogszakorvosok, valamint a komfortos és nyugalmat árasztó váróhelységünk, és mindenekfelett a pótolhatatlan páciens-doktor kapcsolat kombinációja eredményezi azt, hogy a kezeléstől való szokásos szorongás és negatív hozzáállás csökkenjen, illetve teljesen megszőnjön.
A fogorvosi rendelőnkben található két kezelőhelységünk illetve rendkívül pontos idűbeosztásunk várokozás nélküli kezelést tesz lehetővé.
kezelos_2.jpg
This image for Image Layouts addon

Teljes, Átfogó
Fogászati kezelés

Professzionális fogászati rendelőnkben mindenre is kiterjedő kezelést nyújtunk: szájhigiéniás kezelés és oktatás, panoráma röntgen (helyben!), fogkő eltávolítás, professzionális fogfehérítés, parodontológia, gyermekfogászat, fogszabályzás, esztétikus tömés, gyökérkezelés, fogpótlások, lézerkezelés, implantológia, szájsebészet, fogvédők. 

A legmagasabb higiéniai elvárások mellett egy helyen kapja meg a panoráma és intraorál röntgennel, és intraorál kamerával dokumentált szolgáltatást. 

A fogfehérítés területén világelső Hollywoodi hírességeknek fehér fogakat varázsló Philips ZOOM és DayWhite - NiteWhite technológiával mindenkinek elérhető árakkal, állunk rendelkezésre. 
A helyszínen kialakított praxis labor lehetővé teszi, hogy a fogtechnikai munkákat gyorsan, pontosan és komplikációktól mentesen elvégeztethessük. A legtöbb fogászati klinikának nincs módja a helyszínen a korrekciókat, beállításokat megcsinálni, mi megteremtettük a közvetlen kapcsolatot a páciens, a fogorvos és a technikus között.

Csapatunk

Dr. Szura András
Dr. Szura AndrásVezető fogszakorvos
Varga Alexandra
Varga AlexandraFogászati asszisztens

KLINIKÁK DENT Fogorvosi Szolgáltató Kft.
Rendelőnk: 1083 Budapest, Szigony u. 41.
Adószám: 23584851-1-42
Telefon: +36 30 210-5777

Ő is minket választott

Nagy Vivien