Implantálás

Tisztaság és sokszínűség az implantációban


Az implantáció sikerességét számos tényező befolyásolhatja. Persze a legtöbb esetben az általános anamnézisben szereplő háttérbetegségek , belgyógyászati problémák jelentősen módosíthatják a gyógyulás potenciálját. Ugyanakkor a csontminőségnek, a csontkínálatnak, a rendelkezésre álló helynek is nagy szerepet kell tulajdonítani. Mindezen tényezők figyelembevételével érdemes implantátum típust, méretet és implantációs technikát választani. 

Image
A fentebb említettek mellett van még egy szempont, mely ritkán kerül a középpontba – ez az implantátumokon található, felületi titánötvözet szennyeződések kérdése, melyek vagy a gyártási folyamat során kerülnek a felületre, vagy magában az ötvözetben találhatók meg - ezek a lehetnek fémionok vagy egyéb vegyületek. Ha szennyeződések maradnak az  implantátum  felületén a gyártási folyamat során, az arra fogékony személyben (spec.fémallergia esetén) a csont és a lágyszövetek nem várt gyulladása léphet fel az implantációt követően. Ez akár az implantátum elvesztését is okozhatja.  A felületi tisztaság és a megfelelő implantátum illetve technika, együtt jelenti a lehető legnagyobb biztonságot a sikeres implantációt tekintve – legyen szó akár rögzített pótlást (koronát , hidat) tartó pillér implantátumokról, akár kivehető fogsor rögzítését szolgáló patentgombszerő implantátumról.
Image
DENTIS implantátum rendszer bármelyik implantátum fajtája megfelel a legszigorúbb felület tisztasági vizsgálatoknak, továbbá a rendszer a variabilitásával határtalan szabadságot biztosít a fogorvosnak és a páciensnek egyaránt.

KLINIKÁK DENT Fogorvosi Szolgáltató Kft.
Rendelőnk: 1083 Budapest, Szigony u. 41.
Adószám: 23584851-1-42
Telefon: +36 30 210-5777

Ő is minket választott

Nagy Vivien