Állapotfelmérés

Elsőtalákozás

Páciensünkkel való első találkozáskor beszéljük meg, hogy milyen fogászati problémára keressük a megoldást. Készítünk egy kezelési lapot, amelyen a beteg esetleges belgyógyászati megbetegedései, gyógyszerszedése, allergiája, korábbi műtétei szerepelnek.

Pontos kezelési terv felállításához szükségünk van fogászati kezelési lapra is, amelyen a betegfelvételkor fennálló fogászati státusz szerepel, beleértve a meglévő fogazat állapotát, hiányzó fogakat, fogkövet stb.

Ezek alapján felállítunk egy kezelési tervet, amely különböző árfekvésű kezelési lehetőségeket tartalmaz. Ezek közül a páciens választhat. Az első találkozáskor egyben szájhigiénés állapotfelmérést és szájüregi rákszűrést is végzünk. A mindennapi sikerek és az önbizalom egyik alapja az egészséges mosoly. Ennek eléréséhez a páciensnek el kell sajátítania a megfelelő fogmosási technikát egyéni szájhigiéniás programunk segítségével. Ezt a programot a fogorvos és a dentálhigiénikus közösen alakítják ki. Ennek során megtanítjuk a betegnek a helyes fogmosási technikát, fogköztisztítás módszereit, felhívjuk figyelmét a nehezen tisztítható területekre, fogazati állapotának megfelelő termékeket, fogkrémet, szájöblítőt ajánlunk. 

KLINIKÁK DENT Fogorvosi Szolgáltató Kft.
Rendelőnk: 1083 Budapest, Szigony u. 41.
Adószám: 23584851-1-42
Telefon: +36 30 210-5777

Ő is minket választott

Kucsera Gabor